Wagemans Marcel

Wagemans Marcel

Tuinbeleving en buiten zijn maken de laatste jaren een sterke ontwikkeling door. Wilt u ook optimaal van terras en tuin genieten vanaf het vroege voorjaar tot het frisse najaar? Wij hebben in de afgelopen dertig jaar vele tuinontwikkelingen meegemaakt en maatwerkoplossingen voor onze klanten bedacht en uitgevoerd. Ons productenpallet is daardoor alsmaar verder uitgebeid met een keur aan maatwerk zonweringen, terrasoverkappingen, vouwdaksystemen, veranda┬┤s en natuurlijk comfortaccessoires zodat ook u maximaal van het "buitenleven" kunt genieten. Het hele jaar door.

Heeft u er bijvoorbeeld al eens een gedacht om uw bestaande terrasoverkapping verder uit te breiden of te voorzien van een Transpui of Schuifpui?

Met deze nieuwe website presenteren wij ook al onze overige producten op een overzichtelijke en eenvoudige manier. Laat u informeren maar ook vooral ook inspireren door de vele mogelijkheden die onze Outdoor Living-producten bieden.

U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showrooms die volledig aan de nieuwe Marcel Wagemans Outdoor Living-stijl zijn aangepast. We zijn ook iedere zondagmiddag geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Hartelijke groet,

Marcel & Margie Wagemans

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kozijnen-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Wagemans Marcel
Randweg 5
6045JK Roermond

+31 (0)475 325145

Links

Website
-

Deel deze pagina

Wagemans+Marcel img