Verhoef Dakramen

Geopend tot 16.30

kozijnenzaken - Verhoef Dakramen - kaartoverzicht

Verhoef Dakramen

Verhoef Dakramen is er al sinds 1995 voor het leveren en plaatsen van al uw VELUX dakvensters, daglichtsystemen en vlakdakproducten. Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het monteren van het complete VELUX programma.

Onze VCA gecertificeerde monteurs, met reeds honderden vensters ervaring, plaatsen uw dakvenster snel en vakkundig. Bovendien geven wij u 5 jaar garantie op de montage.

Ook woningstichtingen en aannemers weten ons specialisme met vele opdrachten te waarderen.

In onze showrooms kunt u vele mogelijkheden zien en krijgt u bovendien deskundige voorlichting, ook als u het dakvenster alleen bij ons koopt om het zelf in te bouwen. Informeer ook naar onze messcherpe afhaalprijzen voor vensters en alle VELUX accessoires.

Ook kunnen wij u één of twee dagen per week ontvangen in het Daglicht Advies Centrum van VELUX NL te De Meern. Een zeer uitgebreide showroom waar u vrijwel alle VELUX mogelijkheden kunt bekijken. Graag maken wij een afspraak met u om u daar te ontvangen. Op onze website kunt u zien wanneer wij in het DAC aanwezig zijn.

Wanneer u advies bij u aan huis wenst, komen wij graag (vrijblijvend) bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen, om die daarna in een offerte voor u uit te werken.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons altijd bellen, mailen of de offerte aanvraag op onze site invullen. Wij garanderen u een snelle reactie en zijn u graag van dienst.

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

Open
Sluit om 16.30
maandag9.00 - 16.30
dinsdag9.00 - 16.30
woensdag9.00 - 16.30
donderdag9.00 - 16.30
vrijdag9.00 - 16.30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kozijnen-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Verhoef Dakramen
Ravenswade 72
3439LD Nieuwegein

+31 (0)30 2804276

Links

Website
-

Deel deze pagina

Verhoef+Dakramen img