Profel Nederland

Profel Nederland

Profel biedt de passende oplossing voor isolerende ramen tot Uw 0.75 W/m²K, geschikt voor passief woningbouw!

Met de standaard raamreeksen, voorzien van Triple beglazing, bekomen we al een isolatiewaarde van Uw 1.02 W/m²K. Daarnaast bieden wij ook het Profel passief raam aan in kunststof, aluminium en als absolute nieuwkomer hout/aluminium combinatie. Isolatiewaarden tot Uw 0.75 W/m²K vormen geen uitzondering meer.

De ventilatieroosters van Profel voldoen aan alle hedendaagse eisen en bij het ontwerp is er veel aandacht besteed aan estethiek. Ze kunnen gemonteerd worden rechtstreeks op het glas (Provit), bovenop het raam (Provent) of geïntegreerd in de rolluikkast (Procom). De kleur van de Profel ventilatieroosters is perfect afgestemd op de eigen Profel kleuren en structuurfolies. Profel roosters zijn zelfregelend (klasse P3). De isolatiewaarde van het Profel rooster is U 2.46 W/m²K. Daarenboven volgen de Provent roosters de dikte van het raam waarop ze worden gemonteerd.

Kunststof schuifdeuren zijn beperkt in afmetingen. Tot voor kort was het toepassen van een aluminium gemoffelde schuifdeur het enige alternatief. Profel heeft hiervoor een unieke oplossing bedacht: aluminium schuifdeuren met structuurfolie.

De populaire landelijke deur met schaduwgroef (3mm) en met en glasvlak is ook verkrijgbaar met een structuurfolie. De groeven worden voorzien in dezelfde kleur als de folie. Het is dus mogelijk een onderhoudsvrije deur met de look van een autenthieke houten deur te bestellen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kozijnen-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Profel Nederland
Kerver 2
5521DB Eersel

+31 (0)497 531033

Links

Website
-

Deel deze pagina

Profel+Nederland img