Van Deursen Montagebedrijf

Van Deursen Montagebedrijf

Bent U op zoek naar nieuwe kozijnen, een dakkapel, erker of een schuifpui? Kies dan voor het gemak van kunststof of aluminium kozijnen. Van Deursen montage heeft al vele jaren ervaring op het gebied van kunststof kozijnen.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zowel in ons werk als in de samenwerking met onze opdrachtgevers.
Van Deursen Montage Bedrijf is sinds September 1993 actief in het plaatsen van kunststof en aluminium kozijnen. Nadat we jarenlang vanuit een niet al te gunstige locatie in de bebouwde kom hebben gewerkt, is ons bedrijf sinds 1 Juni 2003 gevestigd aan de Willemstraat 9c te Beek en Donk. Niet alleen voor nieuwe kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor het vakkundig laten plaatsen van dakkapellen, erkers en aanverwante zaken zoals gevelbekleding, kunt u bij van Deursen Montage Bedrijf terecht.

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in renovatie bij particulieren, maar werken ook op nieuwbouwen, en voor diverse aannemers in de regio. Ons bedrijf kenmerkt zich, door het vakkundig uitvoeren van al uw wensen. Of het nu gaat om het voorzichtig verwijderen van uw oude kozijnen, of het plaatsen van de nieuwe kozijnen en de bijbehorende afwerking daarvan, bij onze vakmensen is dit in goede handen. Wij zijn er dan ook best een beetje trots op dat bijna al onze klanten door andere tevreden klanten bij ons terecht zijn gekomen. Mondelinge reclame is namelijk nog steeds de beste reclame!

Voor het maken van een geheel vrijblijvende offerte komen we meestal eerst bij de klant thuis. Op deze manier kunnen uw persoonlijke wensen beter worden besproken, omdat er dan direct een overzicht is van de situatie bij u thuis. Er worden door ons vakkundige adviezen gegeven. Is het bijvoorbeeld nodig om een stalen-latei boven uw raam te plaatsen? Er worden adviezen gegeven over inbraakwerend beslag, isolatie etc.

Nadat uw wensen bekend zijn, maken we voor u een vrijblijvende offerte. Hierin staat vermeld wat wij leveren, monteren, de garanties en uiteraard de prijs. Indien u hiermee akkoord gaat, ontvangt u van ons een orderbevestiging, die wij ondertekend retour willen. Zodra wij deze hebben ontvangen gaan wij voor u de kozijnen bestellen, en een x aantal weken later komen wij ze bij u plaatsen.

GEEN AANBETALING BIJ ONS!!!! U betaalt pas als het klaar is.

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kozijnen-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Deursen Montagebedrijf
Willemstraat 9/C
5741PA Beek en Donk

+31 (0)492 464991

Deel deze pagina

Van+Deursen+Montagebedrijf img